NISTE ZNALI TO
OČISTITE ŠPORET SA 1 NAMIRNICOM KOJU STALNO KORISTITE: Smejaćete se kada vidite o čemu je reč
Postoji jedan sastojak koji skida sve, a stalno ga koristite u ishrani
Svim domaćicama najteže pada kada nakon prženja zateknu prljav šporet.
Jako je teško skinuti mrlje, naročito ako se ne reaguje odmah.
Što duže stoje po šporetu to je veća muka.
Postoji jedan sastojak koji skida sve, a stalno ga koristite u ishrani.
Ali, da li ste znali da jedna namirnica koja se jede sa pomfritom i bez koje ne može da se zamisli pica, odlično čisti šporet.
U pitanju jekečap koji uklanja mrlje sa šporeta kao nijedno drugo sredstvo. Iznenađujuće, zar ne?
Kako biste oribali šporet kečapom sve što je potrebno da uradite je da upalite rernu i ringle, nanesete kečap i kada se malo otopi oribate.
Nemojte se više mučiti sa ribanjem zarđalih slivnika i sudopere. Sve što treba da uradite je da sipate debeo sloj kečapa preko rđe i ostavite 10 minuta. Potom isperite ključalom vodom i videćete da je kečap rastvorio svu prljavštinu i rđu.
Sigurni smo da će vas krajnji rezultati oduševiti. Ekonomično sredstvo za čišćenje će vas spasiti mukotrpnog ribanja.
(Espreso/Krstarica)