Čorba, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic
recept
NAPRAVITE ČORBU OD TRI VRSTE POVRĆA: Kombinacija SASTOJAKA daje POSEBAN UKUS, ništa BOLJE niste JELI
Spema se lako, a potrebne su vam tri vrste povrća: grašak, krompir i šargarepa
Objavljeno: 30.03.2023. 10:08h
Andjela Milojkovic
Čorba koja se brzo sprema bogata je povrćem, a ukusom će osvojiti i one najizbirljivije ukućane.
Spema se lako, a potrebne su vam tri vrste povrća: grašak, krompir i šargarepa.
Sastojci:
4 šargarepe
3 krompira
pola kese graška
magrarin
malo brašna
mirođija
začin
Priprema:
Istopite margarin u šerpi sa brašnom. Polako dodajte mlaku vodu ovoj smesi.
Ubacite naseckanu šargarepu i grašak. Nakon toga oljuštite kromir, iseckajte ga na kockice i dodajte u čorbu zajedno sa mirođijom i vegetom.
Prijatno!
U videu ispod pogledajte kako se psrema kafanska čorba:
(Espreso/Telegraf)