Doručak, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic
RECEPT
IDEJA ZA SAVRŠEN DORUČAK, POHOVAN HLEB KOJI SE TOPI U USTIMA: Bolji je od PRŽENICA, SRBI neće moći da ODOLE (VIDEO)
Jednostavno, brzo i ukusno
Objavljeno: 25.03.2023. 08:34h
Andjela Milojkovic
Iz bakine kuhinje stiže nam u pravo vreme ideja za doručak!
Potrebno je:
stare kriške hleba
2 jaja
100 gr feta sira
50 gr kačkavalja
1 kašika maslinovog ulja
300 ml jogurta
Priprema:
1. Izgnječiti sir dodati jaja, jogurt kačkavalj i ulje i sve izjednačiti.
2. Pleh obložiti pek papirom p sipati na dno malo preliva u koje potopimo hleb. Preko preliti ostatak smese.
3. Peći na 220 stepeni oko 30 minuta.
Evo šta Kinezi jedu za doručak:
(Espreso)