Meso, Foto: Profimedia
paŽnja
OVO JE NAJBOLJI TRIK ZA GRILOVANJE MESA: Tajna je u ovoj RIBLJOJ STVARI, nikad ne biste pogodili
Urolani svinjski fileti zadržaće oblik unutar rešetke za ribu i ostaće savršeno uvijeni čak i na tanjiru
Objavljeno: 24.03.2023. 14:59h
> 15:01h
Vanja Pejić
Da se vaše grilovano meso, kobasice i ražnjići ne bi lepili za roštilj, najbolje je da koristite rešetku za ribu.
Ona je takođe sjajna za grilovanje vegetarijanske hrane poput sira. Ono što grilujete ostaje unutar rešetke, što znači da možete okretati više komada istovremeno i odjednom ih skloniti sa roštilja.
Savet je da marinirate svinjske filete, a zatim ih urolajte i napravite od njih ražnjiće.
Urolani svinjski fileti zadržaće oblik unutar rešetke za ribu i ostaće savršeno uvijeni čak i na tanjiru.
(Espreso/www.kotanyi.com)