Gulaš, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

ukusno

OVAKO SE PRAVI DOMAĆINSKI GULAŠ SA SVINJETINOM: Bez 1 SASTOJKA ne može da se ZAMISLI, svi će vam TRAŽITI REPETE

Potrebno vam je 500 grama svinjskog mesa seckanog na kockice

Objavljeno: 21.03.2023. 17:40h

Ukoliko ste pravi gurman i žudite za sočnim ukusom mesa, onda sigurno nećete pogrešiti ako isprobate ovaj savršeni svinjski gulaš.

Potrebno je:

500 grama svinjskog mesa seckanog na kockice;

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/HEARTY AND TASTY

1 šargarepa; 2 glavice crnog luka; paradajz sos;

1 kg krompira,

maslac,

mast,

mleko,

so i biber,

suvi začin,

foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

uva začinksa paprika,

peršun.

Priprema:

Na masti predinstati luk i šargarepu. Dodati meso pa krčkati oko sat vremena. Dodati paradajz sos i još malo da se krčka. Staviti začine i ostaviti da lagano vri.

Spremiti pire krompir pa poslužiti uz gulaš.

(Espreso/NajŽena)