isprobajte
OVAJ RECEPT VESNE DEDIĆ SVI MASOVNO PREPISUJU: Sprema se brzo i lako, samo za one koji UŽIVAJU U HRANI
Podelila je recept za taljatele sa biftekom i tikvicama, koje se spremaju brzo i lako, a izuzetno su ukusne
Popularna voditeljka i spisateljica veliki je gurman, kuva svakodnevno, a preferira mediteransku kuhinju.
Podelila je recept za taljatele sa biftekom i tikvicama, koje se spremaju brzo i lako, a izuzetno su ukusne.
Recept ide ovako:
Na ulju propržite 2-3 čena belog luka, dodajte pesto sos, i malo pavlake za kuvanje.
U drugom tiganju propržite tikvice (isečene na kockice) dok ne porumene i 1-2 parčeta bifteka (takođe na kockice).
Zatim sve to dodajte u prethodni tiganj sa sososm i dobro izmešajte. Možete da dodate i malo belog vina u sos. Taljatele ili špagete skuvajte na kraju.
Kada je gotovo sve lepo pomešajte i odozgo stavite parmezan.
(Espreso/Stvar ukusa)