sjajno
LAŽNI PODVARAK KOJI JE BOLJI OD PRAVOG: Evo u čemu je razlika, probajte omiljeno jelo na SKROZ NOV NAČIN (RECEPT)
Pravo je vreme da probate ova sjajan recept za podvarak
Bićete prosto ludi za ovim receptom.
Ukoliko ne možete da da odlučite šta biste za današnji ručak, probajte ovu milinu od jela.
Od kiselog kupusa pravimo podvarak i sarme, najlepša srpska jela tokom zime. Sada isprobajte recept za lažni podvarak koji se pravi sa svežim kupusom i svinjskim mesom. Poređajte sastojke u tepsiju i zapecite, a na vašem stolu će biti predivan ručak za celu porodicu. Garantnovano se svima sviđa, a priprema ne oduzima mnogo vremena. Pečenje je malo duži proces, ali za to vreme možete da se odmorite uz kafu ili domaći sok.
Sastojci:
1 glavica kupusa
1 kg svinjskog mesa
3 paradajza
so, biber, začinska paprika, lovorov list
Priprema:
Isecite kupus, pa ga posolite, pospite začinsku papriku i maslinovo ulje. Meso takođe isecite, pa ga posollite, pobiberite i pospite začinskom paprikom. Paradajz isecite na sitne komade ili narendajte.
Sipajte malo maslinovog ulja na dno tepsije. Poređajte kupus, meso, pa paradajz. Stavite lovorov list i nastavite da ređate istim redosledom dok ne utrošite materijal. Poslednji red treba da je kupus. Pokrijte tepsiju folijom i stavite poklopac. Pecite na 220°C oko 2,5 sata.
(Espreso/Stvar ukusa)