njam njam
OD SADA ĆETE OSLIĆ POHOVATI SAMO U 1 SASTOJKU: Samo tako će KORICA biti HRSKAVA
Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna
Riba je najukusnija kada se spremi na roštilju, ali i pohovana može da ispadne ukusna samo ako je napravite kako treba.
Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna.
Pohovanje može da bude pipav posao, zato vam Stvar ukusa pedlaže šta da uradite kako biste sebi olakšali posao.
Kada očistite ribu prvo je dobro osušite. Isecite je po želji, a onda pripremite poh. Prvo je uvaljajte u obično brašno, zatim u umućena jaja u koja ste dodali začine, a onda ponovo u brašno, ali sada kukuruzno. Ako ste dovoljno vešta domaćica možete da pomešate brašno i jaja, pa ribu da uvaljate samo u tu smesu.
Kada se pohuje morska riba u smesu od brašna i jaja dodajte i malo piva, jer će je učiniti ukusnijom i lakšom za pripremu.
Pastrmku, oslić i ostale bele ribe možete da pohujete i u susamu, a one koje imaju izraženiji miris u mlevenim bademima. Zbog njih će korica biti hrskava i neće mirisati neprijatno.
(Espreso/Stvar ukusa)