njami
UMESTO VODE SIPAJTE OVO U PUNJENE PAPRIKE: Samo tako će se BRŽE SKUVATI
Međutim od sada više to nećete raditi, jer postoji jedan sastojak koji im daje bolji ukus i brže će se skuvati
Kada spremate punjene paprike obično u njih stavljate vodu dok se kuvaju.
Međutim od sada više to nećete raditi, jer postoji jedan sastojak koji im daje bolji ukus i brže će se skuvati.
Samo tako će ispasti savršene.
Držite se ovih trikova i koraka kako bi punjene paprike koje spremate ispale savršene baš svaki put.
Prva stvar koju možete „nadograditi“ je sos u kojem se kuvaju. Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od mesa i povrća. Osim toga, naseckajte malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u sos.
Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.
Kako prenosi „Punkufer“, mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.
Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka – dodajte jednu kašičicu u nadev.
(Espreso/Krstarica/Punkufer)