BACITE POGLED
HRVATSKA KUVARICA OTKRILA TAJNI SASTOJAK BEZ KOG NE MOGU DA ZAMISLE SARMU: Razlikuje se OD NAŠE, PROCENITE SAMI
Svaka domaćica ima svoj recept, a sada je jedna ih Hrvatske otkrila šta obavezno stavlja u sarmu
Čim dođe hladnije vreme i zima svi se obraduju sarmi.
Svaka domaćica ima svoj recept, a sada je jedna ih Hrvatske otkrila šta obavezno stavlja u sarmu.
Sami ćete proceniti da li se razlikuje od naše.
Kao što gotovo svi znaju, sarma može da se pravi i od mlevenog junećeg, ali i mlevenog svinjskog mesa.
Postoje i oni koji smatraju da je idealno pomešati junetinu sa svinjetinom jer je ona masnija, a junetina suvlja.
Ipak, čini se da je jedna kuvarica iz Hrvatske u pokušaju da napravi autentičnu sarmu među sastojke dodala i nacionalnost ključnim sastojcima.
Ona nije koristila juneće, svinjsko ili oba, već je u svoju sarmu stavila hrvatsko meso, tačnije - hrvatsku svinjetinu i junetinu.
Da li mislite da je na ovaj način uspela da napravi autentičnu hrvatsku sarmu i kako vi spremate vašu?
(Espreso/Telegraf)