sjajno je
MNOGI NE ZNAJU DA JE OVO NAJBOLJE ULJE ZA PRŽENJE RIBE: Kada je probate posle toga, biće vam jasno I ZAŠTO
Možda vam zvuči šašavo, ali ovaj trik provereno radi
Riba je vrlo zdrava namirnica i treba je jesti makar dva puta nedeljno.
Mnnogi izbegavaju da je spremaju kod kuće zbog mirisa koji ostane tu duže vreme.
Neke domaćice odluče da je već kupe gotovu i prženu, a neke ipak zasuču rukave uđu u kuhinju i vole da je pripreme same.
I to je super. Ali mirisi koji se šire kućom tokom ovog posla, nisi baš uvek dobrodošli, naročito ako očekujete goste.
Da biste se rešili mirisa pečene ribe, kojeg mnogi karakterišu kao "veoma naprijatan", Najžena otkriva super trik koji provereno radi.
Naime, u ulje u kojem pržite ribu, ubacite pet čačkalica i videćete miris će biti mnogo manje intenzivan. Praktično ga neće bi biti. Naravno, ako pržite više ribe, čačkalice povremeno morate da menajte.
Možda vam zvuči šašavo, ali ovaj trik provereno radi.
Probajte, pa javite. A ako i vi imate neki trik, podelite ga s nama.
(Espreso/NajŽena)