Testo, Foto: Printscreen Youtube/Bokina kuhinja
SAVet
DOK MESITE UBACITE OVAJ SASTOJAK: Tako će testo danima OSTATI SVEŽE i MEKANO kao duša
Ako pripremate hleb kod kuće, verovatno ste primetili da obično brže ostari i postane mrvičast nego onaj iz pekare.
Objavljeno: 31.01.2023. 21:30h
Milica Tomic
Srećom, postoje trikovi koji će sprečiti da se to dogodi i zahvaljujući kojima će pecivo koje pripremite i narednog dana ostati sveže, mekano i ukusno.
Caka je u jednom neočekivanom sastojku, a znaju je samo profesionalci!
,,Rok trajanja pekarskih proizvoda, hleba, kifli i pogača, možete da produžite tako što ćete dodati kašiku meda u testo. Zahvaljujući ovom tajnom sastojku kifle, lepinje i hleb dugo ostaju sveže i ne mrve se“, objašnjava profesionalni kuvar iz “Haggis Pub & Kitchen”.
(Espreso/Krstarica)