OBRATITE PAŽNJU
RECEPT SEKE ALEKSIĆ ZA HRSKAV I SOČAN POMFRIT: Ono što radi SA NJIM je ZLATA VREDNO, trik svi trebaju ZNATI
Takmičarke su dobile zadatak da pripreme Fish & Chips sa tartar sosom
U jednoj od epizoda kulinarskog takmičenja Majke&snajke domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su članice porodice Nikšić.
Takmičarke su dobile zadatak da pripreme Fish & Chips sa tartar sosom.
Kako bi im olakšala pripremu, Seka je sa takmičarkama, ali i članicama žirija i gledaocima, podelila zanimljiv trik za pravljenje pomfrita.
Naime, Seka je priznala da je od kolege Raše naučila kako da brzo i lako pripremi ukusan, hrskav i, što je najvažnije, ujednačeno pržen krompir, a trik je u jednom jednostavnom koraku.
- Krompir se prvo malo ukuva, do nekih 80 procenata, a onda se procedi i stavi u vrelo ulje - rekla je Seka, a takmičarke i članice žirija priznale su da nisu znale za ovaj trik koji ih je oduševio.
(Espreso)