testo, Foto: Printscreen Youtube/Bokina kuhinja
ISPROBAJTE
STAVITE 1 SASTOJAK U TESTO I BIĆE SVEŽE I NAREDNIH DANA: Kuvar otkrio trik ZLATA VREDAN koji ćete UVEK PRAKTIKOVATI
Na taj način potrajaće dugo
Objavljeno: 31.01.2023. 11:34h
Andjela Milojkovic
Ako pripremate hleb kod kuće, verovatno ste primetili da obično brže ostari i postane mrvičast nego onaj iz pekare.
Srećom, postoje trikovi koji će sprečiti da se to dogodi i zahvaljujući kojima će pecivo koje pripremite i narednog dana ostati sveže, mekano i ukusno.
Caka je u jednom neočekivanom sastojku, a znaju je samo profesionalci!
,,Rok trajanja pekarskih proizvoda, hleba, kifli i pogača, možete da produžite tako što ćete dodati kašiku meda u testo. Zahvaljujući ovom tajnom sastojku kifle, lepinje i hleb dugo ostaju sveže i ne mrve se“, objašnjava profesionalni kuvar iz “Haggis Pub & Kitchen”.
(Espreso/Krstarica)