korisno
SVE VREME MLEVENO MESO PRIPREMATE POGREŠNO: Dodajte u njega samo 1 SASTOJAK i biće mnogo UKUSNIJE
Evo kako se koristi ovaj praktičan dodatak jelima
Recepata sa mlevenim mesom ima puno, a najčešće se spremaju pljeskavice, ćufte ili faširane šnicle. Svaka domaćica dodaje neki sastojak za koji misli da će meso učiniti sočnijim, ali trik je vrlo jednostavan.
Dodajte u njih bujon i šta god budete pravili od mlevenog mesa biće sočno i aromatično. Ako nemate spreman bujon, nemojte da ga menjate vodom, nego ga napravite na brzinu.
Pomešajte vrelu vodu sa kockom supe i kada se potpuno rastvori bujon je spreman.
Evo kako se koristi ovaj praktičan dodatak jelima.
U mleveno meso koje ste začinili sipajte bujon (1 šolja na 1 kg mlevenog mesa) i dobro sjedinite. Nakon toga pokrijte posudu providnom folijom i ostavite u frižideru nekih 30-40 minuta.
(Espreso/Stvar ukusa)