Pastrmka, Foto: Privatna arhiva
recept
PREKRIJTE PASTRMKU FOLIJOM I UBACITE U FRIŽIDER: Otkrivamo šta će uslediti narednog dana (VIDEO)
Kada se ispece lepo se premaže marinadom koja će joj dati još bolji ukus
Objavljeno: 22.01.2023. 14:50h
Andjela Milojkovic
Donosimo vam recept za pastrmku sa roštilja. Ukusna i mekana, premazana najsočnijom marinadom.
Pastrmka se dan ranije posoli, pa se stavi u tepsiju i prekrije folijom da bi celu noc stajala u frižideru.
Naredni dan se izvadi i onda se poprska limunom i tako se stavi se na roštilj kako bi se ispekla.
Kada se ispeče lepo se premaže marinadom koja će joj dati još bolji ukus.
Recept za marinadu: malo masilnovog ulja, 7-8 čenova belog luka i malo peršuna, pa se sve to pomeša i ostavi se sa strane da odstoji, a kada se riba ispeče prelije se preko nje.
Ovaj recept, kao i mnoge druge možete pogledati na našem TikTok nalogu:
(Espreso)