odlično
EVO KAKO DA VAM SE RIBA NE PREPEČE, A BUDE HRSKAVA: Slavna kuvarica otkrila GENIJALNU CAKU
Riba je gotova kada se isprži i druga strana
Većina obožava da jede ribu ipostoje neke "cake" koje će pomoći da uvek bude savršenog ukusa i da kožica bude hrskava.
U nastavku teksta pročitajte šta je profesionalna kuvarica Kejt MekKju otkrila.
Riba nije tako ukusna ako kožica nije hrskava i ako vam se zalepi za tiganj, a postoji jednostavna trik koji će onemogućiti da se to desi. Filete dobro začinite (može po želji), a zatim ih stavite u tiganj koji ste malo nauljili.
Potrebno je da stranu gde je kora prvo ispečete, a bitna je stvar da ribu ne okrećete više od jednom.
Kada je stavite u tiganj sačekajte da se donja strana isprži, pa nekom tankom lopaticom okrenite na drugu stranu. Kada je dobro ispržena neće se lepiti.
Riba je gotova kada se isprži i druga strana.
(Espreso/Stvar ukusa)