NJAMI
OVO BELO MESO SE SPREMA ZA SAMO 6 MINUTA: Ispašće vam NIKAD HRSKAVIJE, a kad zagrizete poželećete JOŠ
Ako namate ideju šta da spremate za večeru, pohovano belo meso je idealno rešenje.
Hrskavo meso uz dodatak začina imaće poseban ukus, a odlično se kombinuje uz pire.
Sastojci:
400 g pilećeg filea 1/3 kašičice suvog đumbira 1/2 kašičice dimljene paprike 1/2 kašičice belog luka u prahu 1/2 kašike susama 1/2 kašičice italijanskog začina 1 jaje 1 kašičica soli malo biber 1 kašika brašna prezle
Priprema:
Meso iseite na šnicle, pa pokrijte provdinom folijom. Izlupajte ga dobro čekićem za meso.
U jaje dodajte đumbir, dimljenu papriku, beli luk u prahu, susam, italijanski začin, so i biber, kao i brašno i dobro sjedinite.
Meso treba da uavaljate u dobijenu smesu, pa u prezle, pa pržite na malo ulja po 3 minuta sa svake strane.
(Espreso)