Hrskavo meso, Foto: Printscreen/Youtube/Appetizing.tv-Chicken Recipes

NJAMI

OVO BELO MESO SE SPREMA ZA SAMO 6 MINUTA: Ispašće vam NIKAD HRSKAVIJE, a kad zagrizete poželećete JOŠ

Ako namate ideju šta da spremate za večeru, pohovano belo meso je idealno rešenje.

Objavljeno: 16.12.2022. 16:45h

Hrskavo meso uz dodatak začina imaće poseban ukus, a odlično se kombinuje uz pire.

Sastojci:

400 g pilećeg filea 1/3 kašičice suvog đumbira 1/2 kašičice dimljene paprike 1/2 kašičice belog luka u prahu 1/2 kašike susama 1/2 kašičice italijanskog začina 1 jaje 1 kašičica soli malo biber 1 kašika brašna prezle

Priprema:

Meso iseite na šnicle, pa pokrijte provdinom folijom. Izlupajte ga dobro čekićem za meso.

U jaje dodajte đumbir, dimljenu papriku, beli luk u prahu, susam, italijanski začin, so i biber, kao i brašno i dobro sjedinite.

Meso treba da uavaljate u dobijenu smesu, pa u prezle, pa pržite na malo ulja po 3 minuta sa svake strane.

(Espreso)