paŽnja
OD OVOG JELA SKAČE PRITISAK I SLABI SRCE: Doktor Andrej upozorio sve ljude, EVO KAKVE SU POSLEDICE
Po mišljenju mnogih lekara, zasićene masne kiseline negativno utiču na zdravlje, a posledice mogu nastati i kasnije u životu, jer se, na primer, ateroskleroza razvija godinama a da se ne oseti
Doktor Andrej Bobrovski, ruski nutricionista i doktor medicinskih nauka, često daje savete o pravilnoj ishrani i koje nam namirnice mogu naškoditi.
Jedno od neizostavnih jela na skoro svakoj trpezi je mesna čorba (mesna čorba). Doktor Bobrovski je otkrio da svaka mesna čorba može biti štetna po zdravlje ako se ne konzumira pravilno.
- Dokazano je da su mnoge savremene bolesti povezane sa stalnom upotrebom zasićenih masnih kiselina, odnosno životinjskih masti - rekao je dr Bobrovski i objasnio da misli na bolesti poput ateroskleroze, kardiovaskularnih bolesti, srčanog i moždanog udara.
On je otkrio u čemu je tajna jednog od najpopularnijih jela i istakao da redovno konzumiranje mesne čorbe neprimetno šteti srcu.
Po mišljenju mnogih lekara, zasićene masne kiseline negativno utiču na zdravlje, a posledice mogu nastati i kasnije u životu, jer se, na primer, ateroskleroza razvija godinama a da se ne oseti.
(Espreso)