Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/ Bokina kuhinja

napravite

NAPRAVITE PILEĆU BELU ČORBU KOJA JE PUNA VITAMINA: Uz 1 DODATAK ćete je stalno SPREMATI (RECEPT)

Priprema je veoma jednostavna, a ukus fantastičan

Objavljeno: 05.11.2022. 12:28h

Topla čorba je uvek dobra preporuka kada zahladni, a pileća bela je naš predlog.

Posle napornog dana čorba puna vitamina uz dodatak jaja i pavlake okrepiće vas i zagrejati u ovim hladnim danima. U nastavku pročitajte recept za belu pileću čorbu koja može da bude kompletan obrok. Priprema je veoma jednostavna, a ukus fantastičan.

Sastojci:

1 crni luk

500 g piletine

450 g mešavine povrća za čorbu

maslinovo ulje

suvi začin, biber, peršun

2 žumanceta

nekoliko kašika pavlake za kuvanje

FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: PRINTSCREEN/YT/ ГОТОВИМ С ОКСАНОЙ ПАШКО
FOTO: Printscreen/youtube/ Bokina kuhinja

Priprema:

Piletinu stavite da se kuva, pa kad je gotova iscepkajte je i začinite suvim začinom. Vodu u kojoj se kuvala sačuvajte. U velikoj šerpi propržite crni luk, dodajte smrznuto povrće i sve prodinstajte 10ak minuta. Zatim dodajte meso i nalijte vodom u kom se kuvalo. po potrebi dodajte još obične vode. Poklopite i kuvajte dok povrće ne omekša. Dodajte biber i peršun. Umutite žumanca sa par kašika pavlake za kuvanje. Šerpu sklonite sa ringle pa sipajte žumanca. promešajte i vratite još kratko na riglu.

(Espreso / Stvar ukusa)