za zimu
UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI: Nema PRETAKANJA, samo ga STAVITE u OVO (RECEPT)
Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla
Kiseljenje kupusa je kod nas redovna zimnica.
Iako oduzima dosta vremena svi uživaju da ga jedu tokom zime.
Od njega kuvarice prave sarmu, podvarak, a često se jede i kao salata.
Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla.
Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.
Sastojci:
glavica kupusa
sirće
1 kašika soli
Priprema:
Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.
(Espreso/Alo)