Ilustracija, Foto: Printscreen: cookistwow

RECEPT ZA POHOVANA JAJA

DELUJE KOMPLIKOVANO, ALI JE ZAPRAVO VRLO LAKO: Napravite POHOVANA JAJA za DORUČAK i iznenadite sami sebe! (VIDEO)

Deluje komplikovano ali je veoma, veoma prosto

Objavljeno: 23.10.2022. 09:40h

Kad se pomene doručak, šta vam prvo padne na pamet?

Najvažniji obrok u toku dana jeste doručak, a najvoljeniji doručak na ovim prostorima jesu jaja - jaja u svim oblicima: kajgana, omlet, jaja na oko... omiljena su u svakom obliku.

Pohovana jaja verovatno niste jeli do sad i vreme je da ih napokon probate!

Sastojci:

4 jajeta

100 g prezli

ulje

so

biber

foto: Profimedia

Priprema:

1. U tanjir sipajte prezle i preko njih razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve belanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje.

2. Pržite po par minuta sa obe strane. Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.

Bon appetit!

(Espreso / 24sedam)