preukusno
NAPRAVITE PIJANE KOBASICE ZA RUČAK VEĆ SUTRA: Ispržite ih u PIKANTNOM SOSU i dobićete pravo GURMANSKO JELO (RECEPT)
Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji
Nekada nije moglo da se zamisli jelo bez pravih domaćinskih kobasica koje se najčešće spremaju na roštilju.
Stvar ukusa vam predlaže da isprobate odličan recept za kobasice spremljene u pivu na dosta crnog luka. Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji.
Sastojci:
500 g kobasica
700 g crnog luka
1 čaša piva
1 ljuta papričica
Priprema: Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.
(Espreso/Stvar ukusa)