Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

savet

DOMAĆICE DODAJTE LIST OVE NAMIRNICE I PASULJ ĆE BITI GOTOV OČAS POSLA: Za ovo NISTE ČULE

Tu na scenu stupa jedan trik uz pomoć kojeg vreme kuvanja može da se skrati, a samim tim i da učinimo da jedno od omiljenih kuvanih jela što pre bude spremno za jelo

Objavljeno: 06.10.2022. 22:10h > 22:12h

Pasulj skoro svi obožavaju, ali nikome se ne sviđa što mu treba dosta vremena da se skuva

Znamo da je potrebno da neko vreme stoji u vodi, a zatim i da se skuva. To nije kratak period.

Tu na scenu stupa jedan trik uz pomoć kojeg vreme kuvanja može da se skrati, a samim tim i da učinimo da jedno od omiljenih kuvanih jela što pre bude spremno za jelo.

FOTO: Printscreen/Youtube/ Mama Buba
FOTO: Printscreen/Youtube/ Mama Buba
FOTO: Printscreen/Youtube/ Mama Buba
FOTO: Printscreen/Youtube/ Mama Buba
FOTO: Printscreen/Youtube/ Mama Buba

Mnogi dodaju sodu bikarbonu, ali postoji i mnogo bolja opcija.

Umesto sode bikarbone, u šerpu u kojoj kuvate pasulj dodajte suve morske alge. U suštini, uglavnom je jedan list alge dovoljan za celu šerpu, a ono što je poželjno jeste da dužina svake strane alge bude najmanje 10 centimetara.

foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Isprobajte ovo i dopašće vam se rezulat.

(Espreso/Krstarica)