Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

spremite to

OVAKO MEKSIKANCI SPREMAJU KAJGANU: Pravi GURMANSKI DORUČAK, ukusnija je od SRPSKE zbog 1 SASTOJKA (RECEPT)

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so

Objavljeno: 26.09.2022. 14:19h > 14:21h

Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način.

Sastojci:

Tri jaja

1/2 crvenog luka

Prstohvat ili dva morske soli

jedna puna kašičica putera

jedna kašika maslinovog ulja

dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)

jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)

foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

Priprema:

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.

Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.

(Espreso / Najžena)