Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/Just Superior
spremite to
OVAKO MEKSIKANCI SPREMAJU KAJGANU: Pravi GURMANSKI DORUČAK, ukusnija je od SRPSKE zbog 1 SASTOJKA (RECEPT)
Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so
Objavljeno: 26.09.2022. 14:19h
> 14:21h
Nikolina Jokić
Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način.
Sastojci:
Tri jaja
1/2 crvenog luka
Prstohvat ili dva morske soli
jedna puna kašičica putera
jedna kašika maslinovog ulja
dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)
jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)
Priprema:
Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.
Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.
(Espreso / Najžena)