Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY
obavezno napravite
OVAKVU KAJGANU DO SADA NISTE PROBALI: Eo odlične ideje da ukućanima spremite ZANIMLJIV DORUČAK!
Recept na koji niko neće ostati imun
Objavljeno: 24.09.2022. 09:38h
Tamara Dragićević
Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način
Sastojci:
Tri jaja
1/2 crvenog luka
Prstohvat ili dva morske soli
jedna puna kašičica putera
jedna kašika maslinovog ulja
dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)
jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)
Priprema:
Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.
Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.
(Espreso / Najžena)