preukusno
OVO JE RECEPT ZA KAJGANU KAKVU DO SADA NISTE JELI: Trik je u SASTOJKU koji vam nikada ne bi PAO NA PAMET
Nakon što ste pomešali te sastojke, stavite posudu sa strane i zagrejte malo ulja u tiganju
Dok se jaja prže, zbog mehurića vazduha postaju svetlija i pahuljasta, rekla je Mekenzi Brajson Džekson, nutricionistkinja.
Kako napraviti kajganu s limunovim sokom?
Ako jajima dodate sok od limuna, kajganu ćete sigurno podići na viši nivo. Ovaj sok je ključan kako bi kajgana ispala posebno ‘pahuljasta’.
Pomešate šest jaja s pola kašičice limunovog soka i dodajte prstohvat soli i bibera. Nakon što ste pomešali te sastojke, stavite posudu sa strane i zagrejte malo ulja u tiganju. Kada se ulje dovoljno zagreje dodajte smesu u tiganj i promešajte. Pecite oko tri ili četiri minuta.
Ako ste dobro napravili, u kajgani se neće osetiti ukus limuna, jednostavno bi trebalo da bude svetlija nego inače, piše Daily Star.
(Espreso / Daily Star)