Kajgana, Foto: Prinstcreen/Youtube/Martha Stewart

preukusno

OVO JE RECEPT ZA KAJGANU KAKVU DO SADA NISTE JELI: Trik je u SASTOJKU koji vam nikada ne bi PAO NA PAMET

Nakon što ste pomešali te sastojke, stavite posudu sa strane i zagrejte malo ulja u tiganju

Objavljeno: 22.09.2022. 23:41h > 23:43h

Dok se jaja prže, zbog mehurića vazduha postaju svetlija i pahuljasta, rekla je Mekenzi Brajson Džekson, nutricionistkinja.

Kako napraviti kajganu s limunovim sokom?

Ako jajima dodate sok od limuna, kajganu ćete sigurno podići na viši nivo. Ovaj sok je ključan kako bi kajgana ispala posebno ‘pahuljasta’.

FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen
FOTO: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen

Pomešate šest jaja s pola kašičice limunovog soka i dodajte prstohvat soli i bibera. Nakon što ste pomešali te sastojke, stavite posudu sa strane i zagrejte malo ulja u tiganju. Kada se ulje dovoljno zagreje dodajte smesu u tiganj i promešajte. Pecite oko tri ili četiri minuta.

Ako ste dobro napravili, u kajgani se neće osetiti ukus limuna, jednostavno bi trebalo da bude svetlija nego inače, piše Daily Star.

(Espreso / Daily Star)