Tost hleb, Foto: Printscreen/youtube
NJAMI
ZA 10 MINUTA SPREMITE STARI SRPSKI DORUČAK: Viršle u tost hlebu su očaravajućeg UKUSA, zasitiće vas za čitav dan
Preukusan obrok
Objavljeno: 22.09.2022. 07:19h
Milica Tomic
Ako vam je potreban prvi obrok koji se brzo sprema, ali da u isto vreme da bude i ukusan, onda je ovo pravi izbor za vas.
Sastojci
2 viršle
2 kriške tost hleba
ulje
jaje
50 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Pre svega malo skuvajte viršlje, ali ne previše. Nakon toga odstranite krajeve sa kriški hleba.
kečap
majonez
1 jaje
Zatim viršle obložite hlebom, pa ih uvaljajte u jedno umućeno jaje i pržite na vrelom ulju.
Nakon toga izvadite viršle iz tiganja i u njega stavite kačkavalj da se na nekoliko sekndi istopi.
Opet vratite viršle i obložite kačkavaljem.
Po želji pospite majonezom i kečapom.
(Espreso)