Tost hleb, Foto: Printscreen/youtube

NJAMI

ZA 10 MINUTA SPREMITE STARI SRPSKI DORUČAK: Viršle u tost hlebu su očaravajućeg UKUSA, zasitiće vas za čitav dan

Preukusan obrok

Objavljeno: 22.09.2022. 07:19h

Ako vam je potreban prvi obrok koji se brzo sprema, ali da u isto vreme da bude i ukusan, onda je ovo pravi izbor za vas.

Sastojci

2 viršle

2 kriške tost hleba

ulje

jaje

50 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Pre svega malo skuvajte viršlje, ali ne previše. Nakon toga odstranite krajeve sa kriški hleba.

kečap

majonez

1 jaje

Zatim viršle obložite hlebom, pa ih uvaljajte u jedno umućeno jaje i pržite na vrelom ulju.

Nakon toga izvadite viršle iz tiganja i u njega stavite kačkavalj da se na nekoliko sekndi istopi.

Opet vratite viršle i obložite kačkavaljem.

Po želji pospite majonezom i kečapom.

(Espreso)