Pohovana piletina, Foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
za ručak
SAMO 1 NEOBIČAN SASTOJAK UČINIĆE POHOVANU PILETINU HRSKAVOM: Ukusniju NISTE JELI
Nabavite kukuruzni skrob i uživajte u ukusu najbolje piletine
Objavljeno: 17.09.2022. 22:02h
> 22:06h
Nikolina Jokić
Hoćete savršenu pohovanu hrskavu piletinu? Znate li koja je njena tajna?
Potrebno vam je:
prezle
Za ove sastojke već i sami znati, ali znate li koji sastojak pravi razliku – reč je o kukuruznom skrobu.
Kukuruzni skrob se najčešće koristi kao dodatak slanim jelima kako bi se bolje zgusnula. Dodavanjem skroba jelo postaje gušće, a ukus mu se ne menja i zato je bolji izbor od brašna.
Nabavite kukuruzni skrob i uživajte u ukusu najbolje piletine.
(Espreso / Krstarica)