Foto: Printscreen/Youtube/ Sašina Kuhinja
korisno
PROFESIONALNI KUVARI OTKRILI TAJNU NAJBOLJIH PALAČINKI: Testo mora da bude OVAKVO
Kad ih uzmemo treba da budu savitljive a to je moguće samo ako napravimo retko testo
Objavljeno: 17.09.2022. 17:30h
> 17:33h
Nikolina Jokić
Palačinke retko ko ne voli i ne pravi, ali da li vam uvek uspevaju? Lepe se i imaju grudvice? Šta da uradite pa da se to više ne dešava?
Trik nije samo u sastojcima, pravoj meri i tiganju nego u svemu ovome.
Kad ih uzmemo treba da budu savitljive a to je moguće samo ako napravimo retko testo.
Važno je da testo bude retko i da se palačnike ne peku dugo.
Naravno da je od presudne važnosti i tiganj. Morate koristiti tiganj za palačinke, a ne bilo kakav.
Sada kad smo vam otkrili ove 2 tajne možete uživati u najboljim palačinkama.
(Espreso / Krstarica)