Prženice, Foto: Printscreen/Youtube/Moja mala kuhinja
ZA DORUČAK
DOMAĆICE, DA BI PRŽENICE BILE MEKANE MORATE DA IM DODATE TAJNI SASTOJAK: Od sada ćete ih samo ovako SPREMATI RECEPT
Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane
Objavljeno: 15.09.2022. 20:52h
> 20:54h
Nikolina Jokić
Prženice idealne za večeru, svi će ih obožavati, a jedan sastojak menja sve.
Sastojci:
stari hleb isečen na tanke kriške (tost narezak)
Priprema: Na krišku hleba stavimo list tost nareska, zatim listić trapista, pa sve preklopimo sa drugom kriškom hleba, kako bi dobili sendvič koji spojimo čačkalicama na sva četiri kraja, kako se ne bi raspao pri prženju.
Po pola čačkalice je dovoljno za svaki kraj hleba.
Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane.
(Espreso / Krstarica)