ZA RUČAK
OD SADA VIŠE NE MORATE DA SE MUČITE SA KUVANJEM PASULJA: Napravite ga u TIGANJU sa ovom VRSTOM MESA (RECEPT)
Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti
Brzo jelo sa pasuljem koje morate da probate.
Kada nemate ideju šta da pripremite za ručak, ovo jelo može biti spas. Iskoristite sve od povrća što imate kod kuće, dodajte još i kobasice i pasulj iz konzerve i eto gurmanskog ručka. Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti.
Sastojci:
400 g kobasice
1 crni luk
4 krompira
2 paprike
200 g čeri paradajza
1,5 šolja pasulja iz konzerve
pola šolje bujona
so, biber, paprika mlevena, peršun
Priprema:
Najpre isecite kobasicu na kolutove i propržite. Izvadite je, a u istom tiganju propržite luk, šargarepu, krompir i papriku. Dinstajte dok ne omekša povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku.
Promešajte. Sipajte pasulj, krškajte par minuta pa ubacite čeri paradajz isečen na pola. Vratite sada i kobasice, promešajte. Poklopite i krčkajte 20ak minuta. Na kraju pospite svežim peršunom.
(Espreso / Stvar ukusa)