REŠENJE
DODAJTE 1 SASTOJAK U BELO MESO I VIŠE NEĆE BITI SUVO: Domaćice, za ovo NE ZNAJU
Sigurno ste više puta spremali kuvano, ali ono bude bezukusno ili suvo
Evo kako da belo meso ne bude suvo i gumeno.
Pileće belo meso je idealan izbor za tvoj ukusan i zdrav obrok, pogotovo ako želite da smršate. . Bitan način je i kako ga pripremate jer pohovano nema iste prednosti kao i kuvano.
Sigurno ste više puta spremali kuvano, ali ono bude bezukusno ili suvo. Ali na ovo se obično žale samo mlade domaćice, iskusni i profesionalni kuvari uvek uspeju da pripreme belo meso koje je sočno i ružičasto, prenosi Stvar ukusa.
Trik je u jednom sastojku.
Reč je o luku i to o crvenom/ljubičastom.
Šta je potrebno da uradite?
U trenutku kada voda proključa dodajte crveni luk isečen na polovine ili četvrtine. I nemojte da skidate ljusku, ubacite luk sa njom.
Na ovaj način belo meso biće meko i sočno.
(Espreso / Krstarica)