bizarno!
SLADOLED OD KEČAPA I MAJONEZA? A ima i ČUDNIJIH ukusa - EVROPSKA zemlja pronašla NAJBIZARNIJI način da se RASHLADI
Došli smo rano jutros, bili smo tako uzbuđeni ceo dan i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse
Ljudi u Londonu isprobavaju neke prilično neobične ukuse sladoleda iz „klasičnih ormarića” dok izdržavaju najtoplije leto ikada.
Projekat sladoleda se sastoji od niza netradicionalnih ukusa sladoleda. Ovi ukusi uključuju nekoliko začina ili drugih namirnica koje se obično nalaze u ostavi osobe, kao što su kečap, majonez i pečeni pasulj.
„Ovo je projekat sladoleda koji je kreirala Anja Hindmarš, tako da se radi o podizanju svakodnevnih ukusa“, rekla je Hannah Vearne, saradnica u maloprodaji u dobavljaču sladoleda.
„Tako da smo uzeli klasike britanske prodavnice i pretvorili ih u sladolede, tako da imamo ukuse kao što su Heinz pečeni pasulj, majonez, kečap, imamo i ukus ovsene kaše, ,,PG tips", sve zabavne stvari koje obično vidite na rafovima u prodavnici“, nastavila je.
Kupci su bili uzbuđeni što su probali neobične ukuse sladoleda.
„Došli smo rano jutros, bili smo tako uzbuđeni ceo dan i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse“, rekla je mušterija Adrijen Konviser. "Tako sam impresioniran, tako je zabavno i odlično je za decu i da, bili smo uzbuđeni."
Konviserova ćerka Izi je dodala da je bilo „mnogo čudnih ukusa“.
Projekat sladoleda trajaće do 28. avgusta.
„Do sada sam probao majonez i kečap. Majonez nije bio dobar. Kečap je malo bolji, ali nisu tako slatki koliko bih volela, jer volim slatko“, rekla je mušterija Saaliha Ledgister.
Bonus video:
(Espreso/New York Post)