SAVET
KUVAR PODELIO GENIJALNI TRIK: Evo kako da vam KROMPIR PIRE ispadne KREMAST, tajna je u 1 SASTOJKU (RECEPT/VIDEO)
U videu je detaljno je objasnio svoju metodu pripreme
Morgan Hipvort, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melburnu u Australiji, podelio je svoj jednostavan trik kako napraviti najkremastiji pire krompir, kako prenosi Dejli Mejl.
U videu je detaljno je objasnio svoju metodu pripreme.
Sastojci:
500 grama krompira
100 grama maslaca
100 mililitra mleka
morska so
Priprema:
Oljuštite i isecite krompir na velike komade. Kuvajte ih u šerpi s obilnom količinom morske soli. Ocedite krompir i izgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i mešajte pet minuta.
U drugu posudu sipajte mleko i pustite da provri. Polako ga dodajte smesi krumpira, zajedno s maslacem. Mešajte dok krompir ne postane lagan i vazdušast. Po potrebi dodajte so.
Prijatno!
(Espreso / Daily Mail)