oprez
SVI SRBI UPOZORENI NA OVAKVE KISELE KRASTVCE: Evo kakva OPASNOST PRETI, izdat CRVENI ALARM
Ponekad krastavci izgledaju dobro, ali kada otvorite teglu, osećate neprijatan miriS
Za mnoge, kiseli krastavci su savršen dodatak večeri u letnjoj sezoni. Međutim, morate biti oprezni jer se mogu vrlo brzo pokvariti
Krastavci , nakon što se stave u teglu, potopljeni u marinadi sa malo soli, dobijaju savršen ukus nakon otprilike tri dana. S druge strane, kiseli krastavci dobijaju odgovarajuće kvalitete nakon otprilike 3-4 nedelje.
Kao i svako jelo, krastavci se nakon nekog vremena mogu pokvariti. Ovo se može desiti, između ostalog zbog grešaka koje smo napravili u njihovoj pripremi.
Ponekad krastavci izgledaju dobro, ali kada otvorite teglu, osećate neprijatan miris. Ovo je znak da krastavci nisu za konzumaciju. Evo šta još treba da znate.
Još jedan znak da su vam krastavci pokvareni je boja. Ako je na njima siva prevlaka ili tamnozelena ili belo-plava, krastavac definitivno nije pogodan za konzumaciju. To je otrovna buđ koja bi, ako ostavimo krastavce na u tegli, mogla da naraste prilično velika.
(Espreso / Najžena)