Punjene prženice, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

ZA DORUČAK

PUNJENE PRŽENICE SA ŠUNKOM I OVIM POVRČEM NISTE JELI: Napravite ZDRAVIJU VARIJANTU, gotove su za 15 MINUTA (RECEPT)

Reč je o punjenim prženicama iz tiganja koje će vam se sigurno dopasti

Objavljeno: 02.08.2022. 16:29h

Prženice su odličan način da iskoristimo bajat hleb, a istovremeno uživamo u ukusnom doručku. Ako ne znate da li da pravite prženice ili tople sendviče za doručak napravite oba na način koji možete pročitati u nastavku. Reč je o punjenim prženicama iz tiganja koje će vam se sigurno dopasti.

Sastojci:

8 kriški tost hleba

FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

100 g bebi spanaća

150 g šunke

200 g kačkavalja

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

3 jajeta

Priprema:

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

U činiji pomešajte rendan kačkavalj, seckanu šunku i seckan spanać. Dodajte 1 jaje i dobro promešajte. Smesu namažite na 4 kriške hleba, prekrijte ih sa još 4 kriške hleba.

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Umutite dva jajeta, uvaljajte u njih sendviče i ispecite na tiganju podmazanom puterom. Pecite sa svake strane 3 minuta na laganoj vatri pokrivajući tiganj poklopcem. Kada prevrnemo sendviče, posuti ih sa malo rendanog sira.

(Espreso / Stvar ukusa)