Pica, Foto: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

NIŠTA UKUSNIJE

NAPRAVITE HRSKAVU PICU OD BAJATOG HLEBA: Večera spremna za 10 MINUTA, ovo POVRĆE obavezno STAVITE (RECEPT)

Peći na 200°C 6-8 minuta

Objavljeno: 27.07.2022. 20:02h

Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.

Sastojci:

8 parčića bajatog hleba

FOTO: Printscreen/Youtube/Lecker schnell
FOTO: Printscreen/Youtube/Lecker schnell
FOTO: Printscreen/Youtube/Lecker schnell
FOTO: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

100 g kobasice ili šunke

2 manja paradajza

100 g sira

foto: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

2 kašike majoneza

Po želji: peršun svež, origano, bosiljak

Priprema:

foto: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje.

foto: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.

(Espreso / Stvar ukusa)