Foto: Printscreen/youtube/SOSKuhinja/Kitchen

recept

MASOVNA TRKA ZA KOBLER OD BRESKVE: 30 minuta je dovoljno da vas PRISVOJI ZA SEBE (RECEPT)

Gotovo testo sipajte u okrugli podmazan pleh

Objavljeno: 27.07.2022. 09:59h

Sastojci:

150 g brašna

100 g šećera 100 g žutog šećera dve kašičice praška za pecivo pola kašičice soli kašičica ekstrakta od vanile 175 ml mleka 115 g putera ili margarina 800 g breskvi isečenih na kriške kašičica cimeta

Priprema:

U veću činiju sipajte brašno, obe vrste šećera, prašak za pecivo, so i ekstrakt od vanile. Dodajte mleko i istopljen puter ili margarin, pa dobro izmešajte.

Gotovo testo sipajte u okrugli podmazan pleh.

Preko testa poređajte oljuštene breskve isečene na kriške i pospite cimetom. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.

(Espreso)