ZA RUČAK
OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA GULAŠ: Pred kraj KUVANJA dodajte 1 kašiku OVOG SASTOJKA i videćete RAZLIKU (RECEPT)
Kad je luk gotov, dodati meso, so, biber i pržiti dok ne dobije lepu boju, zatim dodati vegete, peršuna i lovorov list
Definitivno najbolji recept za gulaš.
Sastojci:
60o g junećeg buta
2 glavice luka
3 čena belog luka
biber
so
1 kašika vegete
pola kašičice mlevene crvene paprike
5 dl pasirane paprike
1,5 l vode
peršun
1 kašika prezle
Priprema:
Luk i beli luk sitno useckati pa popržiti na malo ulja. Može se dodavati malo vode.
Kad je luk gotov, dodati meso, so, biber i pržiti dok ne dobije lepu boju, zatim dodati vegete, peršuna i lovorov list. Par minuta mešati pa dodati pasiranu papriku i malo vode.
Kuvati oko 40 minuta do sat vremena te na kraju dodati veliku kašiku prezle pa kuvati još 10-15 minuta. Po želji, možete dodati više ili manje prezle.
(Espreso / Krstarica)