PREDLOG
OD BAJATOG HLEBA NAPRAVITE RUČAK ZA 400 DINARA: Svaki SRBIN ovu VRSTU MESA voli, ne postoji ništa UKUSNIJE (RECEPT)
Pecite u zagrejanoj rerni na 190 ° C 20 minuta
Ukoliko vam je ponestalo ideja za ručak, evo načina kako da osvežite bajat hleb i napravite kompletan obrok za celu porodicu. Sa pripremom i pečenjem vam treba ukupno pola sata, a sve možete nabaviti za oko 400 dinara. Punjeni hleb poslužen uz domaću supu ili paradajz čorbu biće pravi gurmanski užitak.
Sastojci:
1 vekna hleba
2 jajeta
1 struk praziluka
2 kobasice ili 200 g nekog suvomesnatog proIzvoda
100 g kačkavalja
Kečap
Origano
Priprema:
Odsecite gornji deo vekne i izdubite sredinu hleba. Hleb može biti i svež i bajat. Dodajte kečap, seckane kobasice, luk i rendani sir.
Prelijte umućenim jajima i dodajte rendani sir i origano. Stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190 ° C 20 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)