Sendvič, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

PREDLOG

OD BAJATOG HLEBA NAPRAVITE RUČAK ZA 400 DINARA: Svaki SRBIN ovu VRSTU MESA voli, ne postoji ništa UKUSNIJE (RECEPT)

Pecite u zagrejanoj rerni na 190 ° C 20 minuta

Objavljeno: 15.07.2022. 15:00h

Ukoliko vam je ponestalo ideja za ručak, evo načina kako da osvežite bajat hleb i napravite kompletan obrok za celu porodicu. Sa pripremom i pečenjem vam treba ukupno pola sata, a sve možete nabaviti za oko 400 dinara. Punjeni hleb poslužen uz domaću supu ili paradajz čorbu biće pravi gurmanski užitak.

Sastojci:

1 vekna hleba

2 jajeta

FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

1 struk praziluka

2 kobasice ili 200 g nekog suvomesnatog proIzvoda

100 g kačkavalja

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Kečap

Origano

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Priprema:

Odsecite gornji deo vekne i izdubite sredinu hleba. Hleb može biti i svež i bajat. Dodajte kečap, seckane kobasice, luk i rendani sir.

foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Prelijte umućenim jajima i dodajte rendani sir i origano. Stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190 ° C 20 minuta.

(Espreso / Stvar ukusa)