NJAM NJAM
NAPRAVITE SUSAM PILETINU PO BAKINOM RECEPTU: Tajna MEKOG MESA se krije u 1 NEOBIČNOM SASTOJKU (RECEPT/VIDEO)
Fantastičan ukus, tako se oseća prženi susam
Ovde nema greške!
Danas vam iz bakine kuhinje Srbija Danas predstavlja recept za šnicle od belog mesa sa susamom.
Potrebno je:
pileće belo meso
3-4 jaja
50 gr susama
100 gr brašna
100 gr prezli
suvog začina ili soli
može izgnječen beli luk
ulje za prženje
Priprema:
Šnicle izlupati između folije posuti malo sa suvim začinom. Na aluminisku foliju sipati brašno, prezlu. U činiju izlupati jaja malo posoliti, u teglicu sa rupicama sipati susam. Šniclu provući kroz brašno, jaja, prezle, jaja i posuti susamom.
Pržiti u vrelom ulju poklopljene. Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće. Servitati tople. Fantastičan ukus, tako se oseća prženi susam.
Ceo recept pogledajte na videu u prilogu.
(Espreso / Srbija Danas)