ješćete stalno
JAJA U KOMBINACIJI SA OVOM VRSTOM LUKA SU PRAVA VITAMINSKA BOMBA: Idealan OBROK za LETNJE DANE (RECEPT/VIDEO)
U činiji razbijte jaja, ali ih nemojte mutiti već ih tako sipajte preko omekšalog luka
Ovako pripremljena jaja želećete da jedete stalno.
Ne morate da provodite sate u kuhinji ukoliko želite nešto ukusno. Pred vama je odličan recept sa jajima za doručak. Svideće se svima, zbog sira koji se razvlači i arome crvenog luka.
Sastojci:
1 kašika maslinovog ulja
so, biber, slatka paprika
7 jaja
šaka svežeg peršuna
100 g kačkavalja
1 kašika parmezana
Priprema:
Crveni luk isecite na brkove pa propržite u tiganju sa maslinovim uljem. Dodajte biber i so i pržite na laganoj vatri uz povremeno mešanje.
U činiji razbijte jaja, ali ih nemojte mutiti već ih tako sipajte preko omekšalog luka. Dodajte seckan peršun, na kockice seckan kačkavalj, kašiku parmezana i slatku papriku. Sada sve promešajte pa poklopite i pržite 5-10 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)