Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

preukusno

SRBI, OVA KAJGANA SE SPREMA BEZ KAPI ULJA: Najzdraviji DORUČAK spremite VEĆ SUTRA, prava VITAMINSKA BOMBA (RECEPT)

Stavite pleh u rernu i pecite deset minuta

Objavljeno: 11.07.2022. 18:17h

Zdravija varijanta kajgane.

Sastojci:

FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior

osam jaja,

250 ml mleka, dve kašike brašna, 150g šunke, 80g sira, jedna glavica crnog luka, šaka spanaća, so, biber

Priprema:

Prvo uključite rernu na 200 stepeni. U veću činiju stavite jaja, mleko i brašno. Posolite i pobiberite, pa mutite žicom dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte izmrvljen sir, kockice šunke, luk isečen na kolutove, spanać i polovinu rendane tikvice. Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Odozgo stavite ostatak tikvice isečene na tanke kolutove. Stavite pleh u rernu i pecite deset minuta.

(Espreso / Najžena)