Jaja, Foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

za jelo

OVO JE NAJZDRAVIJA KAJGANA U SENDVIČU KOJU MOŽETE DA POJEDETE: Doručak gotov za 10 MINUTA, topi se ZBOG 1 SASTOJKA

Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti

Objavljeno: 08.07.2022. 19:51h

Sendviči su mnogima omiljeni doručak i sigurno ste ih probali u mnogim varijantama. Međutim, recept za ovaj sendvič je nešto drugačiji, jer ćete uz njega i na poslu moći da bez osećaja gladi sačekate ručak.

Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti.

Sastojci:

Sastojci:

4 jaja

FOTO: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

so i biber po ukusu

1 kašika putera

3 kašike krem sira

4 lista kačkavalja

foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

8 listova mesnate slanine

4 lista zelene salate

4 koluta paradajza

8 kriški tost hleba

Priprema:

foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

Umutite, posolite i pobiberite jaja. Na zagrejanom puteru ispržite jaja u tiganju par minuta. Sklonite sa vatre i u gotovu kajganu umešajte krem sir. Propržite slaninu.

Na krišku tosta stavite kajganu sa krem sirom, stavite preko kajgane list kačkavalja, dva lista pržene slanine, kolut paradajza, list zelene salate i prekrijte drugom kriškom tosta.

foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

Vaš sendvič je gotov. Možete ga poslužiti uz jogurt.

(Espreso / Telegraf)