za jelo
OVO JE NAJZDRAVIJA KAJGANA U SENDVIČU KOJU MOŽETE DA POJEDETE: Doručak gotov za 10 MINUTA, topi se ZBOG 1 SASTOJKA
Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti
Sendviči su mnogima omiljeni doručak i sigurno ste ih probali u mnogim varijantama. Međutim, recept za ovaj sendvič je nešto drugačiji, jer ćete uz njega i na poslu moći da bez osećaja gladi sačekate ručak.
Kajgana sendvič je zasitan, ukusan i hranljiv, a uz njega ćete dugo imati osećaj sitosti.
Sastojci:
Sastojci:
4 jaja
so i biber po ukusu
1 kašika putera
3 kašike krem sira
4 lista kačkavalja
8 listova mesnate slanine
4 lista zelene salate
4 koluta paradajza
8 kriški tost hleba
Priprema:
Umutite, posolite i pobiberite jaja. Na zagrejanom puteru ispržite jaja u tiganju par minuta. Sklonite sa vatre i u gotovu kajganu umešajte krem sir. Propržite slaninu.
Na krišku tosta stavite kajganu sa krem sirom, stavite preko kajgane list kačkavalja, dva lista pržene slanine, kolut paradajza, list zelene salate i prekrijte drugom kriškom tosta.
Vaš sendvič je gotov. Možete ga poslužiti uz jogurt.
(Espreso / Telegraf)