preukusno
DVA SASTOJKA SU KLJUČNA ZA HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE: Profesionalni KUVAR otkrio TAJNU UKUSNOG JELA (RECEPT)
Ovo niko nije znao
Kada je u pitanju pečenje i kuvanje krompira, svako ima svoje metode, ako ih prekuvate, napravićete pire, ako ih ne začinite kako treba, neće imati nikakav ukus - ali ne po ovom receptu, piše Dejli Star.
Džastin Tejlor odlučio je da na društvenim mrežama podeli recept pripreme krompira i tvrdi da je tajna ovog preukusnog jela u senfu i medu.
Sastojci: Beli očišćeni krompir, količina zavisi od toga za koliko osoba kuvate, 2 kašike senfa, 4 kafene kašike meda, crni biber i so po ukusu.
Priprema: Dodajte biber i senf u posudu i sve promešajte. Zatim dodajte med - obavezno promešajte. Prethodno zagrejte ringlu, tiganj namažite sa uljem i dve kašike putera i soli. Zatim dodajte krompir i brašno sa mešavinom senfa od meda. Ako vam ostane još samo 20 minuta, pripremite ih ponovo - to će osigurati da budu puni ukusa. Nastavite batati svakih pet minuta kako bi ostali hrskavi. Džastin je dobio pregršt komentara radoznalih pratilaca koji jedva čekaju da ovaj recept isprobaju.
(Espreso)