topi se
ZA MANJE OD POLA SATA DOBIĆETE NAJSOČNIJE MESO IKADA: Pre stavljanja u RERNU morate da DODATE OVO (RECEPT)
Biće vam potrebno manje od pola sata, a ukus je odličan
Belo meso će biti sočno ako ga ovako zapečete u rerni.
Belo meso jeste suvo, ali ako se pravilno pripremi bude baš sočno i ukusno. Umesto da ga pohujete ili grilujete, A Krstarica vam predlažemo da ga iseckate i prelijte divnim prelivom, a zatim zapečete.
Biće vam potrebno manje od pola sata, a ukus je odličan. Kao prilog je dovoljna samo salata.
Sastojci:
2 pileća filea 2 jajeta 150 ml pavlake za kvuanje provansalsko bilje, origano, kari 1 paradajz peršun
Priprema:
Piletinu iseckajte na kockice, pa stavite u vatrostalnu posudu. Jaja umutite i dodajte pavlaku za kuvanje, pa promešajte. Sipajte začine i prelijte preko mesa. Paradajz isecite na kolutove, pa stavite preko piletina i pospite seckanim peršunom. Pecite na 200°C oko 20 minuta.
(Espreso / Krstarica)