Foto: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja
ideja za ručak!
RUČAK ZA DESETKU KOJI TREBA NAPRAVITI VEĆ DANAS: Muž će vas ZAVOLETI još više, a uštedećete i VREME
Ako ne želite da gubite vreme na spremanje ručka, ovo je recept za vas
Objavljeno: 07.06.2022. 14:35h
Katarina Petrak
Sastojci:
- šolja pirinča
- 3 šolje vode
- so
- 180 gr gorgonzole
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 60 gr slanine
- 400 gr pilećeg filea
- mleko
- mast
- biber
Priprema:
Pileće belo meso potpite u mleko na sat vremena. Na masti ispržite dok ne porumeni, tačnije dok se ne ispeče. Odložite meso, u tu mast dodajte slaninicu, kada se ispršži dodajte neutralnu pavlaku i gorgonzola sir.
Posolite, pobiberite, kada se sastojci sjedine, vratite meso i malo promešajte. Servirajte u tanjir sa pirinčem.
(Espreso)