Foto: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja

ideja za ručak!

RUČAK ZA DESETKU KOJI TREBA NAPRAVITI VEĆ DANAS: Muž će vas ZAVOLETI još više, a uštedećete i VREME

Ako ne želite da gubite vreme na spremanje ručka, ovo je recept za vas

Objavljeno: 07.06.2022. 14:35h

Sastojci:

  • šolja pirinča
  • 3 šolje vode
  • so
  • 180 gr gorgonzole
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 60 gr slanine
  • 400 gr pilećeg filea
  • mleko
  • mast
  • biber
FOTO: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja
FOTO: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja

Priprema:

Pileće belo meso potpite u mleko na sat vremena. Na masti ispržite dok ne porumeni, tačnije dok se ne ispeče. Odložite meso, u tu mast dodajte slaninicu, kada se ispršži dodajte neutralnu pavlaku i gorgonzola sir.

Posolite, pobiberite, kada se sastojci sjedine, vratite meso i malo promešajte. Servirajte u tanjir sa pirinčem.

(Espreso)