Paradajz, Foto: Espreso.co.rs
njamiii
PARADAJZ U OVOJ VARIJANTI JOŠ UVEK NISTE JELI: Domaćice će ODLEPITI posle OVOG RECEPTA, raspada se U USTIMA
Po želji napraviti sos i salatu
Objavljeno: 01.06.2022. 19:01h
Nikolina Jokić
Spremite pohovani paradajz po ovom receptu.
Sastojci
3 veća sveža paradajza
2 jaja
1 kašikica sušenog bosiljka
Glatkog brašna po potrebi
Soli po potrebi
200 gr Sirovog suncokreta
Malo kukuruznog brašna
Priprema
1. Paradajz iseći na kolutove debljine oko 1 cm
2. Uvaljati u brašno mešavinu jaja, bosiljak, so, kukuruzno brašno, suncokret.
3.Pržiti u ulju dok ne porumeni, izvaditi na ubrus i služiti toplo
Posluživanje
Po želji napraviti sos i salatu.
(Espreso / Coolinarika)