Šnicle, Foto: Profimedia
zapamatite to
KUVARI U FAŠIRANE ŠNICLE DODAJU OVO UMESTO PREZLI: Tvrde da je meso ZDRAVIJE i SOČNIJE, za ovo domaćice NE ZNAJU
Ovako pripremljene će biti savršenog ukusa i niko neće moći da im odoli
Objavljeno: 11.05.2022. 19:18h
> 19:34h
Nikolina Jokić
Kada se prave faširane šnicle u mleveno meso dodaju se jaja i prezle, ali profesionalni kuhari koriste drugi sastojak koji čini meso sočnijim.
Kako bi šnicle bile ukusnije i zdravije umesto prezli koristite seckane orahe.
Takođe, možete koristiti i kikiriki, bademe ili bilo koji orašasti plod. Meso će biti spolja hrskavo, a iznutra sočno i nježno. Kada krenete da pržite u tiganju ili pečete na roštilju, formiraće se korica koja će omogućiti da sav mesni sok ostane u šniclama.
Ovako pripremljene će biti savršenog ukusa i niko neće moći da im odoli.
(Espreso / Najžena)